Eurolliga

Del cor de Catalunya al de Rússia

Bàsquet. Eurolliga El base titular del CSKA, Iffe Lundberg, va brillar a Manresa i ara brilla en l’elit havent estat a punt de fitxar pels Suns (NBA)

El Barça rep avui (21 h DAZN) el CSKA, un clàssic que sempre és un espectacle. L’equip rus ha experimentat canvis respecte a temporades anteriors però manté a la plantilla, fent un pas endavant, com a base titular Gabriel Iffe Lundberg (Copenhaguen, 4/12/1994) per qui a l’estiu el Barça es va interessar. Aquest base introvertit es va formar al Wolfpach de la seva ciutat natal, on va jugar dues temporada, després va canviar al Horsens i allà va fer unes mitjanes de 14,5 punts, 4,6 rebots i 4,2 assistències en la lliga danesa. És el líder de Dinamarca. Allà el va descobrir el representant català Gerard Darnés, que el va reclutar per portar-lo a l’ICL Manresa, a la LEB Or. Va ser allà quan va fer eclosió per consolidar-se a l’ACB. Això li va valer el fitxatge pel Tenerife, però no va encaixar amb Txus Vidorreta, que tenia una fe cega en Huertas, i el danès no va trobar el seu espai. Va fer un pas enrere fitxant pel Stelmet Zielona Gora polonès, on el tècnic Zan Tabak li va donar literalment l’equip. Va fer eclosió a la VTB i el CSKA el va veure com una aposta clara. Després de demostrar que podia jugar en un equip d’elit europeu, a l’estiu Lungberg va anar als EUA per intentar complir el seu somni: l’NBA. Tot i estar a punt de signar pels Suns i tenir possibilitats de contracte amb l’equip de la G-League, va preferir esperar, signar un any més amb el CSKA i l’estiu vinent tornar a intentar fer el salt o un gran contracte en l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)