Lliga femenina

Onyenwere, l’1 de desembre

Bàsquet. La ‘rookie’ de l’any a la WNBA amb les Liberty de Nova York ha d’arribar a Girona amb l’alta mèdica. L’Uni a Tenerife i el Cadí a casa amb el Promete reprenen la lliga aquest vespre

  • Onyenwere ELPUNT.
  • VÍDEO: Laura Antoja
  • VÍDEO: Bernat Canut

L’Spar Girona disposarà de Michaela Onyenwere (1,83 m, 1999) des de l’1 de desembre, un cop la rookie de l’any a la WNBA amb les Liberty de Nova York tingui l’alta mèdica de la lesió a la mà esquerra que es va fer en l’últim entrenament de la temporada als EUA. Onyenwere juga d’alera pivot com Kennedy Burke –segona màxima anotadora en l’Eurolliga (20 punts de mitjana) i la lliga (15,5)– però poden jugar juntes, una a dins i l’altra al perímetre. L’Uni ha renegociat la clàusula de tall per Nadal que va signar a l’estiu, abans de la seva eclosió en la WNBA. Si marxa serà amb “unes condicions avantatjoses per a l’Spar Girona”, segons afirma el club.

Sant tornem-hi

L’Uni i el Cadí la Seu reprenen aquest vespre la lliga, després de l’aturada FIBA, amb 5-2 de balanç. L’equip gironí juga a la pista de La Laguna (2-5) mentre que el Sedis rep el Promete (4-3), que ja va superar l’Spar Girona (68-46). L’equip de Bernat Canut, que ha tingut dos dies per preparar el duel amb tot l’equip, va encaixar les dues primeres derrotes abans del parèntesi. Jovana Nogic i Serena-Lynn Geldof tornen al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)