Eurolliga

El Barça s’endú un partit per recordar (81-73)

Mirotic apareix en el darrer quart per anotar 14 punts i liderar els de Jasikevicius a la remuntada

El Barça s’ha endut un partidàs com els vells temps contra un CSKA que ha mostrat la seva millor versió del curs (81-73). Mirotic ha exercit de líder quan més el necessitava l’equp per fer 14 punts al darrer quart i remuntar un partit que s’havia complicat molt (51-61).

Els blaugrana han sortit amb Sanli de titular però s’ha carregat amb dues faltes al primer minut. També ha reaparegut Milutinov després de la seva lesió. La igualtat s’ha mantingut durant el primer període (13-13) però en el segon quart després del 20-18 el Barça ha ofegat literalment als russos que han quedat clavats. La defensa agressiva blaugrana ha anul·lat els d’Itoudis que al descans només han anotat 27 punts (38-27) després d’un parcial de 16-6 (del 20-18 al 26-24).

Al tercer quart un triple de Kuric, espectacular en el partit, ha situat la màxima (41-27). Però el CSKA ha tornat dins el matx gràcies a sis triples seguits de Voigtmann (4) i Shengelia (2) per fer un parcial inesperat de 4-24 (43-51). El Barça tenia el partit descontrolat i a 2:14 pel final del tercer quart (47-53) Jasikevicius ha provocat una falta tècnica per encendre el Palau Blaugrana. La reacció ha arribat però de forma puntual perquè un triple de Grigonis inversemblant al darrer segon del tercer quart ha situat el 51-60. Els blaugrana han vist com els russos agafaven 10 punts (51-61) però encara amb nou minuts per davant. L’entrada de Mirotic però ha servit perquè Saras trobès el líder que li feia falta. Un parcial de 7-0 ha tornat a posar l’emoció (58-61). El parcial ha continuat creixent per un 11-0 i posar-se per davant (62-61). Ha estat llavors quan el Palau ha empès el seu equip ha rematar la feina amb un Mirotic imperial que ha acabat el matx fent-se petons a l’escut.