Eurolliga

El Barça defensa el lideratge a la pista de l’equip revelació

Bàsquet. L’ASVEL Villeurbanne, liderat per Okobo, el màxim anotador de l’Eurolliga, es manté entre els vuit primers després de deu jornades

Després d’una nit màgica al Palau contra el CSKA (81-73), el Barça defensa el seu nou lideratge de l’Eurolliga contra l’ASVEL Villeurbanne (21 h, DAZN), un rival que el curs passat li va guanyar la partida tant a fora com a casa (80-68 i 69-76). El club presidit per Tony Parker i amb el seu germà Terence Jonathan, TJ, dirigint l’equip des de la banqueta és una de les revelacions del curs, i després de deu jornades es manté entre els vuit primers, sobretot per la seva solidesa a l’Astroballe, on ja han caigut conjunts del potencial del mateix CSKA o l’Anadolu Efes. El pas endavant de l’ASVEL Villeurbanne és en gran part gràcies a la irrupció d’Elie Okobo, el màxim anotador de l’Eurolliga. Tot un avís per al Barça, que a més de les baixes de Higgins i Abrines, té Calathes tocat, tot i que ha viatjat a Lió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)