Eurolliga

Laprovittola es diverteix amb el Villeurbanne (60-80) amb rècord de triples (7)

L’argentí ha igualat el rècord de cistelles des de 6,75 metres de la història a l’Eurolliga que tenien Basile i Kuric

El Barça, sense Calathes lesionat i amb Oriola al cinc titular, ha superat el Villeurbanne (60-80) -amb moltes baixes- i ha tallat així dues derrotes seguides a domicili a les pistes del Maccabi Tel Aviv i del Milà. Els de Jasikevicius havien perdut el curs passat a França. Els blaugrana han trencat el matx en el tercer quart amb una exhibició de Laprovittola que no només ha fet 7/11 triples sinó que ha fet jugar als seus companys. L’argentí ha igualat el rècord de la història del Barça a l’Eurolliga que tenien Kuric i Basile. Els blaugrana es mantenen líders.

El partit ha estat una mica boig perquè després d’un primer quart igualat en en el segon període el Barça ha fet un parcial de 0-17 que ha fet que passés de perdre 9-7 a dominar 9-24. Però els blaugrana han desaparegut i el Villeurbanne ha augmentat la seva intensitat (28-29). El matx s’ha mantingut igualat fins al descans (38-31).

El partit però l’ha trencat Laprovittola en els segons 20 minuts quan ha començat a anotar triples i després del 30-36 entre Mirotic (15 punts) i sobretot la pluja de triples de Laprovittola, han fet que la diferència creixés per sobre els 20 punts (49-70). Als últims minuts ha debutat el jove uruguaià Agustín Ubal que ha acabat jugant al costat de Caicedo, que ha fet sis punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)