NBA

El triple doble 100 de LeBron no evita la derrota dels Lakers a Memphis

És el cinquè jugador de la història que arriba a aquesta xifra però l’equip continua sense millorar

El triple doble número 100 de LeBron James (20 punts, 10 rebots i 11 assistències) no ha impedit una nova derrota dels Lakers, aquesta vegada a la pista dels Memphis Grizzlies (108-95), un dels equips més en forma de la lliga, que han forçat fins a 22 pèrdues de l’equip californià.

James és el cinquè jugador de la història que arriba als 100 triples dobles. Al davant hi té el seu company Westbrook (184), Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138) i Jason Kidd (107). L’equip local, sense Ja Morant, ha estat liderat per Jaren Jackson (25 punts i 4 rebots) i Desmond Bane (23 punts amb 5 triples). Els Grizzlies arriben ara a un balanç de 15-11 i deixen els Lakers amb un pobre 13-13 per un equip farcit de figures.

Els Jazz han encadenat la sisena victòria amb Rudy Gobert (96-118) com a baluard en la pintura a la pista dels Sixers (17 punts i 21 rebots).

Al marge de l’actualitat esportiva, el coronavirus continua escampant-se per la lliga. L’entrenador dels Pacers, Rick Carlisle, ha estat aïllat i el president dels Raptors, Massai Ujiri, ha donat positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)