ACB

Ribas canvia el partit i Parra remata el triomf del Joventut (84-82)

L’escorta lidera un tercer quart de cine i un triple de Parra i una falta provocada en atac sentencia

La Penya ha tornat a guanyar un final agònic, avui contra el Betis (84-82), com la setmana passada contra el Múrcia i ha fet un pas de gegant cap a la Copa.

Els verd-i-negres han sortit llançats (9-0) i ha començat dominant amb autoritat (15-7) però l’entrada a pista de Báez ha canviat la dinàmica del partit. Un triple d’Evans ha capgirat el resultat (28-29). En aquesta fase els andalusos han agafat confiança i han començat a anotar amb facilitat mentre la Penya ha encadenat molts errors no forçats (34-43).

Al tercer quart els verd-i-negres només han necessitat tres minuts per capgirar el marcador amb tres triples (2 Ribas i 1 Parra) consecutius (47-46). El festival de la Penya s’ha mantingut la resta del tercer quart anotant 33 punts amb un parcial de 33-10 -havia anotat només 34 punts al descans-. Casimiro ha intentat capgirar la dinàmica forçant la tècnica però no ha servit per res. El Joventut ha continuat a l’inici del tercer període amb el novè triple de 13 i ha agafat 17 punts de renda (70-53). Però quan semblava tot sentenciat el Betis ha començat una remuntada increïble fins a empatar a un minut pel final (80-80). Però ha aparegut Parra per anotar un triple a 45 segons pel final (83-80). I el mateix Parra ha forçat una falta en atac de Burdjanadze. En un final d’infart Ribas ha errat un tir lliures a 4 segons pel final amb 84-82 i el Betis, en l’últim atac, ha disposat d’un triple per guanyar però Brown, l’heroi del matx, ha fallat.