Eurocopa

La Penya fa miques el Metropolitans (86-63)

Els verd-i-negres ja dominaven de 18 punts després d’un primer quart molt còmoda (49-31)

La Penya, sense Bassas amb Covid i donant descans a Vives, ha sumat una nova victòria (86-63) contra un rival directe com és el líder francès Metropolitans. El tècnic Carles Duran ha donat molts minuts els menys habituals com Zagars, Feliz o Ventura i es manté invicte a casa a Europa.

El matx ha començat amb igualtat però només sis minuts perquè després el domini de la Penya ha estat insultant. Primer amb una estirada de 10 punts (32-22) i després controlant la situació (43-28). El Metropolitans, amb la baixa de l’exPenya Boungou-Colo, de Jordan McRae i Tomer Ginat, s’ha vist impotent i només han trobat a dos homes com a perill: Cummings (13) i Hunter (12) dels 31 punts anotats del seu equip al descans (49-31).

El tercer quart ha començat amb un triple de Brandon Paul i una cistella de Willis que ha disparat encara més la diferència fins els 23 punts (54-31). La resta del matx ha estat de pur tràmit, amb una màxima renda de 27 punts (86-59), on els francesos ni tan sols han fet faltes en el partit més ràpid dels últims anys: 1 hora i 31 minuts.