Eurolliga

L’Spar Girona recupera Magali Mendy

Magali Mendy (1,78 m, 1990) serà jugadora de l’Spar Girona fins a final d’aquesta temporada i les dues següents, en la que serà la tercera etapa de la internacional francesa a l’Uni. Mendy va arribar a Fontajau el curs 2017/18 com a MVP de la Lliga Francesa 2 amb l’Avenir Basket Charte i el curs 2019/20 va tornar després d’haver debutat a l’Eurolliga amb el Villeneuve d’Ascq. La temporada passada la va jugar al Bourges i, aquesta, estava al Flammes Carolo a l’Eurocopa, del qual s’ha desvinculat en plena eliminatòria amb l’Estudiantes (75-78 a l’anada aquesta setmana amb 10 punts seus sortint en l’equip inicial).

“L’arrelament a les nostres comarques i la bona feina de l’àrea de màrqueting del club ha fet que puguem portar una nova jugadora” argumenta Pere Puig sobre el sorprenent fitxatge, que arriba amb la plantilla d’Alfred Julbe líder del seu grup a l’Eurolliga i tercer a la lliga malgrat competir les darreres setmanes amb vuit jugadores comptant Iho López. “Sempre ha fet saber que està molt còmoda a Girona i ho ha posat molt fàcil per venir a donar-nos un cop de mà” diu el director esportiu de l’Uni sobre la jugadora, de qui destaca el seu compromís en les dues anteriors etapes. Sobre l’equip, afirma: “Tots sabem que estàvem amb la reserva, han sigut uns mesos durs amb una plantilla molt curta i les lesions no ens han respectat”. “Estem en disposició de fer un esforç i és una jugadora que encaixa perfectament amb l’estil de joc que estem fent: molt agressiva en defensa, molt implicada amb l’equip, bona tiradora i li agrada el joc ràpid. Per tant estem segurs que encaixarà perfectament” hi afegeix Pere Puig, que defineix l’arribada de Mendy, que acreditava 9,3 punts de mitjana a l’Eurocopa, com una aposta a cavall guanyador. El curs 2019/20, el que no s’acaba per la pandèmia, l’escorta fa 10,6 punts de mitjana en les competicions FEB i 14,3 a l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)