Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

La pretemporada del Regal Barça podria tenir fins a vuit partits

El Regal Barça, que aquest dijous començarà el treball de pretemporada, va fer públic ahir els rivals que faltaven per saber en els partits que jugarà abans de l'inici de l'ACB, el 3 d'octubre. Amb aquests dos partits programats –DKV i Assignia– el conjunt de Xavi Pascual s'assegura, en cas de jugar les finals de la Lliga Catalana i la supercopa ACB, disputar fins a vuit partits de preparació abans d'enfrontar-se amb el Gran Canària el 3 d'octubre.

Una posada al punt que s'iniciarà l'últim diumenge d'agost a Sant Julià de Vilatorta contra el CAI, just abans de marxar cap a Andorra, on farà una estada d'una setmana. Després, el 8 de setembre, l'equip viatjarà a Las Palmas per jugar contra el Gran Canària, mentre que el dissabte 11 de setembre, per la Diada, hi haurà duel català a Platja d'Aro. Set dies després, semifinal de Lliga Catalana contra l'Assignia i, set més tard, semifinal de la supercopa ACB encara sense rival –Baskonia, València o Madrid–. Finalment, el 29 de setembre, un altre partit contra l'Assignia Manresa, aquest, a Tortosa.

ELS RIVALS

PRETEMPORADA 2010/2011 29 agost
CAI Saragossa
8 setembre
Gran Canària
11 setembre
DKV Joventut
18 setembre
Lliga Cat. (Assignia)
19 setembre
Lliga Cat. (final?)
24 i 25 setembre
Supercopa ACB
29 setembre
Assignia Manresa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)