Lliga femenina

El 21-0 de l’Avenida deixa el Cadí sense possibilitats

Bàsquet. El Sedis enllaça la quarta derrota seguida com a visitant en la lliga

Quarta derrota seguida del Cadí fora de casa (85-62), aquest cop a Salamanca contra l’Avenida en un duel resolt a mig segon quart i amb el Sedis a remolc de les castellanes mirant de retallar diferències fins al final, quan una antiesportiva permetia a les locals acabar per sobre dels 20. Laia Raventós, amb 19 punts (3/6 triples), va ser la màxima anotadora del partit, resolt en el primer quart. Lukacovicova, a 5:29 per acabar-lo, feia l’11-15 i l’Avenida capgirava el resultat amb un 21-0 (32-15) entre el primer i el segon. Etxarri, a 7 minuts per a la mitja part, feia la següent cistella en joc visitant (34-18) i Fassoula de tir lliure situava la vintena a meitat del tercer quart (60-40). La màxima arribaria als 26 abans que Raventós, amb dos triples seguits, la retallés a 6:15 (78-58). Més de tres minuts sense cap punt acabaven amb el triple de Karlie Samuelson en una segona meitat de tràmit per als dos equips.