Eurolliga

El Barça és atropellat pel millor Baskonia del curs (94-75)

Els blaugrana han arribat a perdre de 25 punts (82-57) en una segona part que ha estat un monòleg local

El Barça ha vist tallada la seva ratxa de nou victòries seguides a la màxima competició continental (94-75). El Baskonia, que venia de ser escombrat pel Saragossa, ha fet el seu millor partit del curs.

El matx ha començat amb Higgins de titular que ha reaparegut després de dos mesos de baixa però fora de forma en els 9 minuts de joc que ha tingut. El primer quart ha tingut un ritme ofensiu espectacular amb intercanvi de triples i amb Baldwin i Gedriaitis castigant i Laprovittola (8 punts) com a referent blaugrana (18-17). Els de Jasikeivicus han agafat sis punts de renda (20-26) però ha reaccionat l’equip vitorià amb un Costello imparable dins la pintura (9 punts) i Granger a la direcció (7) per liderar un parcial de 16-0 (36-26). Ha aparegut Mirotic per tallar la sequera en atac amb un triple (36-29) i també ha fet un pas endavant Laprovittola (36-31) provocant el temps mort local. Però Costello ha continuat dominant (11 punts i 7 rebots) per donar avantatge al Baskonia al descans (40-34).

Al tercer quart però el Baskonia ha donat una lliçó d’energia i intensitat, l’històric segell dels vitorians. I això ha fet que les moltes mancances dels de Jasikevicius hagi permès als vitorians agafar 18 punts de renda (64-46). El Barça estava fos i Gedriatis, amb el seu cinquè triple, ha encès totes les alarmes (74-52). La diferència ha crescut fins els 25 punts (87-62) i no hi hagut reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)