NBA

Jaylen Brown (50 punts) enlaira els Celtics contra els Magic

L’escorta ha estat l’home del dia a l’NBA en una jornada amb victòria dels Lakers i retorn de Luka Doncic

L’heroi de la jornada de matinada a l’NBA ha estat Jaylen Brown, que amb 50 punts, 11 rebots i 4 assistències ha signat la millor actuació de la seva carrera en la victòria dels Celtics contra els Magic (116-111). El partit s’ha acabat resolent en la pròrroga després que el mateix Brown hagi errat un tir decisiu però en el temps afegit ha tornat a mostrar-se imparable.

Els Lakers, amb LeBron James jugant de center (26 punts, 7 rebots i 5 assistències), han patit en el rebot (28-56) però han acabat superant els Timberwolves (108-103) amb Westbrook (20 punts i 9 pèrdues) buscant encara el seu lloc en l’equip.

Luka Doncic ha tornat després de 10 partits lesionat i els Mavericks ho han agraït (86-95). Els Suns (28-7) continuen lluitant per la primera plaça a la conferència Oest després de passar per sobre dels Hornets (99-133) en un partit en què han arribat a guanyar de 43.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)