Eurolliga

Delaney executa el Barça en un descuit de Jokubaitis (73-75)

Un triple de l’exblaugrana ha decidit amb 70-71 a 12 segons pel final

El Barça, que ha recuperat a Davies i Sergi Martínez en donar negatiu de la Covid19, ha tornat a evidenciar que li falta ritme i ha perdut contra el Milà en un final d’infart. Una errada defensiva de Jokubaitis en la defensa de Delaney ha sentenciat amb un triple de l’exblaugrana a 12 segons pel final amb 70-71. Tot i això Laprovittola ha disposat del triple per guanyar el matx però ha errat en un tir forçat sobre la botzina des de 8 metres (73-75)

Els blaugrana han començat molt desencertats en el tir exterior contra un Milà que ha posat molta intensitat al darrera. Tot i això els blaugrana han pogut augmentar el seu nivell defensiu per evitar que el Milà obrís forat en el marcador. Sergio Rodríguez ha castigat en el bloqueig directe i també en el llançament triple (3/4) per anotar 15 punts al descans i ser la bèstia negra. La màxima han estat set punts (25-32) abans de la cistella sobre la botzina del base canari (28-34 al descans). Les 11 pèrdues de pilota, la majoria no forçades, han estat clau davant la defensa italiana.

Al tercer quart s’ha vist la millor versió del Barça pujant línies defensives i ofegant els italians. El parcial ha estat espectacular de 19-2 i els de Jasikevicius han agafat 9 punts de renda (47-38). El Barça ha agafat una màxima renda de 10 punts (51-41). Els italians però no s’han relaxat i liderats per l’exBarça Delaney han aconseguit empatar el matx (56-56) amb Hines impressionant. Sergio Rodríguez, a la banqueta, no ha anotat cap punt fins que ha entrat a 4:19. Només entrar el canari ha anotat un triple. Als últims instants el Barça ha agafat quatre punts de renda (63-59) però dos triples de Sergio Rodríguez i Delaney (63-65) han portat el matx en un final a cara o creu on l’error defensiu sobre la defensa de Delaney ha decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)