ACB

El Baxi Manresa continua donant espectacle (91-72)

Ha doblegat el Gran Canària amb un final de segon quart i inici del tercer definitiu (73-60)

El Baxi ha apallissat el Gran Canària (91-72) en el primer partit de la segona volta contra el Gran Canària i, per tan, no comptava per la Copa. Els que sí que comptaran seran els que ha de disputar dimecres al Nou Congost contra l’Obradoiro i diumenge a Andorra.

El primer quart el Gran Canària, amb Brussino (10 punts al primer període) com a referent, ha agafat avantatge (16-24). Però els de Pedro Martínez han augmentat la seva intensitat defensiva amb Bako (8 punts i 4 rebots) dominant la pintura i han començat retallant la renda per posar-se per davant abans del descans (36-34).

Al tercer quart els manresans van tornar a obrir forat en el marcador (59-53) que es va ampliar després d’un triple de Valtonen només arrencar el darrer període (63-55). Maye, amb un contracop, ha provocat el temps mort canari (70-60). Els de Pedro Martínez estaven llançats i un altre triple de Valtonen i una esmaixada del mateix jugador han sentenciat el matx (75-60). La diferència ha arribat a ser de 19 punts enmig d’un autèntic festival manresà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)