ACB

Ibon s’acomiada com un senyor

Bàsquet. ACB. El tècnic del MoraBanc els últims tres anys i mig marxa i ahir va fer un discurs d’agraïment íntegrament en català: “M’emporto un país, una cultura, un idioma i amics”

Ibon Navarro va acomiadar-se ahir després de ser destituït com a entrenador del MoraBanc. El vitorià (45 anys) va comparèixer només per tancar la seva etapa andorrana amb un discurs íntegrament en català, ple d’emoció, de sentiments i també d’elegància: “M’emporto un país, un idioma i una cultura.” Ibon Navarro, visiblement emocionat durant el seu adeu, va ser clar: “Els bascos tenim fama de ser durs, però també plorem.” El tècnic no va voler preguntes –“Ara és el moment d’apartar-me”–. Ibon Navarro va estar durant cinc minuts fent referència a tot el que li ha aportat, sobretot personalment, la seva etapa de tres anys i mig a Andorra: “Estic agraït a un club format per bons professionals i grans persones que ha facilitat el camí. Hi ha hagut moments esportivament importants i agraeixo a l’afició el suport que ens ha donat sempre.” També va explicar la relació positiva amb Francesc Solana, director esportiu del club: “Ja li vaig dir que mai estaria disposat a perdre el preu de la nostra amistat. Sé que amb el Gorka Aixàs i el Xavi Mujal portaran el MoraBanc entre els millors d’Europa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)