ACB

Laso té malsons amb Saras

Bàsquet. ACB. Des que el lituà ha aterrat al Barça, li ha guanyat vuit dels onze duels directes. Els blaugrana encadenen cinc victòries al Wizink Center i les estan signant amb un Mirotic brillant

Jasikevicius ha canviat la tendència. La victòria del Barça, tot i que els blancs arribaven llançats amb 22 victòries en els últims 23 partits, no fa sinó certificar que el lituà té apamat el seu etern rival. Des que Jasikevicius ha aterrat al Barça, les estadístiques han fet un gir radical i, dels últims onze enfrontaments, el Barça n’ha guanyat vuit. De fet, les úniques dues derrotes que ha encaixat el Madrid des del novembre han estat contra el Barça, en l’Eurolliga i en l’ACB. Aquest domini no es produïa des de l’etapa de Xavi Pascual, perquè, posteriorment, ni amb Bartzokas, ni amb Sito Alonso ni amb Svetislav Pesic la tendència havia estat capaç de canviar fins a l’arribada el 2020 del tècnic lituà. Els aficionats del club blanc no han vist guanyar el seu equip des de fa sis partits, perquè en els últims cinc precedents al Wizink el Barça ha guanyat sempre. També el té apamat Mirotic, que va marxar malament del Madrid i que està sent xiulat constantment. Ja al Palau Blaugrana li va sortir un bon enfrontament, amb 39 de valoració, i diumenge, tot i sortir de la covid-19, va ser determinant, amb 13 punts i amb un triple final que li va servir per alliberar-se de la pressió i aixecar els braços fent el gest de triple enmig d’un pavelló enfurismat. També cal destacar el paper d’un altre ex Madrid, Laprovittola, que va fer un recital, a diferència de dos ex Barça com Heurtel (-1 de valoració) i Hanga (cap cistella en joc).

3-8

duels

entre Laso i Saras

Saras: “Jo puc abaixar-me els pantalons”

El clàssic també va servir per veure moltes altres coses. Ahir l’ACB va penjar un vídeo de cinc minuts en què l’àrbitre principal, Benjamin Jiménez, portava un micròfon penjat durant el duel. En un moment del partit es veu com Jasikevicius s’encara amb Laso, que li està dient alguna cosa, i el lituà li diu clarament: “Deixa’m fer la meva feina i tu fes la teva.” Quan Jasikevicius rep l’amenaça de l’àrbitre perquè no digui coses al tècnic blanc, el lituà, amb la seva manera de ser única, diu clarament a l’àrbitre que ell pot decidir què dir i si vol que el sancioni: “Jo puc abaixar-me els pantalons si em dona la gana i tu has de decidir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)