ACB

El Joventut no falla i és virtualment cap de sèrie en la Copa (82-104)

Els verd-i-negres han superat el Fuenlabrada amb una exhibició ofensiva davant un equip fora de forma

La Penya serà cap de sèrie a la Copa després de guanyar a Fuenlabrada -podria no ser-ho perdent si perd de 56 punts contra el Barça- que s’ha vist que li faltava ritme competitiu després d’estar un mes sense jugar per la Covid19 (82-104).

El matx ha començat amb un alt ritme d’anotació (29-28) amb una Penya que no ha estat intensa ni agressiva en defensa. Però l’entrada a pista de Brandon Paul ha servit per obrir forat en el marcador amb 11 punts i 3 triples (32-41). La màxima del primer temps han estat 14 punts (43-57) i al descans s’ha arribat amb un resultat més típic de l’NBA (49-59). Els verd-i-negres van guanyar la seva Eurolliga fent 59 punts...en tot el matx.

Al tercer quart la Penya ha augmentat el seu nivell defensiu i després de dos triples seguits ha trencat el matx (65-84). La resta del matx ha estat de pur tràmit amb Carles Duran repartint minuts. Diumenge el Joventut juga al Palau Blaugrana contra el Barça (18.30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)