ACB

El Barça domina el derbi des del salt inicial (99-84)

Els blaugrana han trencat el matx (92-74) després de quatre triples seguits de Laprovittola (2) i Kuric (2)

El Barça, sense Oriola, ni Abrines, ni Higgins, ni Sanli, ha superat a la Penya en un partit on els blaugrana han anat sempre per davant (99-86). El Barça continua luitant per enganxar-se al liderat que té el Madrid mentre la Penya és conscient que la seva guerra no era avui sinó dimecres al Palau Olímpic contra el Partizan.

El derbi ha arrencat amb un Mirotic desbordant totalment a Willis i a qui li ha anotat tres triples seguits en els tres primers minuts del partit (9-2). Ante Tomic s’ha vist superior i ha atacat constantment el jove James Nnjai a qui li ha anotat 6 punts, ha atrapat 5 rebots i li ha tret dues faltes. Els blaugrana han estat molt més sòlids (24-11). Però la reacció ha arribat des de la defensa. El Barça ha hagut de llançar més de tres que de dos per manca d’efectius dins la zona i Jasikevicius s’ha vist obligat a situar de cinc a Smits per pressionar Tomic que ha carregat amb tres faltes a Nnaji i ha desgastat Davies. Un triple de Willis ha confirmat la reacció (35-31) que s’ha mantingut fins al descans (40-35).

Al tercer quart s’ha vist un Barça molt més sòlid i els blaugrana han ofegat a la Penya. Sense fer un recital i amb Laprovittola i Mirotic a la banqueta, el Barça ha agafat la màxima diferència (60-47). La Penya ha anat retallant la diferència amb un Vives sublim (69-65). Jasikevicius ha situat tres bases a pista a la vegada (Laprovittola, Calathes i Jokubaitis). El Barça ha pujat el llistó defensiu blaugrana i la Penya s’ha quedat sense energia i ha començat a fallar (83-73). Quatre triples seguits de Kuric i Laprovittola han sentenciat (92-74).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)