NBA

Els Hawks trenquen la ratxa d’onze victòries dels Suns (124-115)

Els Clippers derroten els Lakers a quatre segons del final (111-110)

Els Atlanta Hawks han posat fi a la bona ratxa d’onze victòries seguides dels Phoenix Suns al guanyar per 124-115. Un extraordinari Trae Young (43 punts amb 16/25 en tirs, inclosos 6 triples) ha frenat als Suns, que no havien perdut un partit des del 8 de gener. Devin Booker (32 punts) i Chris Paul (18 punts i 12 assistències) no han pogut evitar la derrota de Phoenix. Els d’Atlanta porten vuit victòries en els últims deu partits i han trobat el rumb.

Un tir de Reggie Jackson quan faltaven només 4 segons ha donat la victòria a Los Angeles Clippers per 111-110 davant uns Los Angeles Lakers que estaven remuntant una desavantatge de 17 punts en el tercer quart. Reggie Jackson ha fet 25 punts, 8 rebots i 6 assistències. Anthony Davis (30 punts i 17 rebots) ha fallat un tir sobre la botzina que hauria donat una valuosa victòria als Lakers. Ha sigut el cinquè partit seguit sense LeBron James dels Lakers, que a més han perdut Carmelo Anthony per lesió al segon quart.

Els Golden State Warriors han sumat la vuitena victòria seguida al guanyar 126-114 els Kings, i els Toronto Raptors, han necessitat una nova pròrroga per imposar-se als Chicago Bulls per 127-120.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)