NBA

Ricky, Rubio, traspassat als Pacers

Bàsquet. El jugador, lesionat de llarga durada, podrà negociar amb una nova franquícia a l’estiu ja que és agent lliure o fins i tot escoltar ofertes d’equips de l’Eurolliga

Els Cleveland Cavaliers han traspassat Ricky Rubio als Pacers d’Indiana en una operació en què la franquícia d’Ohio rep Caris LeBert i una elecció en la segona ronda del draft aquest 2022. Els Pacers també obtenen una elecció en la primera ronda i una en la segona en el proper draft i una segona el 2026.

Els Pacers seran la cinquena franquícia de Rubio (1990) a la NBA des que hi va arribar el 2011, després dels Minnesota Timberwolves fins el 2017, els Utah Jazz (2017-19), els Phoenix Suns (2020/21) i els Cleveland Cavaliers des de l’inici d’aquest curs fins ara. No és segur que Rubio acabi jugant en els Pacers ja que a l’estiu serà agent lliure i podrà negociar amb qualsevol altra franquícia o fins i tot plantejar-se el retorn a Europa com va fer Mirotic. La lesió al lligament encreuat del genoll esquerre al desembre, la mateixa que es va fer el 2012, marca l’etapa del base als Cavs. Hi acreditava 13 puts, 4 rebots i 6,6 assistències en 28 minuts i mig i amb un rol de veterà en una plantilla amb poca experiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)