Eurolliga

El Madrid fa 17 escarransits punts en els dos primers quarts i perd contra el Fenerbahçe

El Real Madrid ha fet el ridícul anotant tan sols 17 escarransits punts –9 Llull, 6 Tavares i 2 Poirier–en els dos primers quarts (37-17), el seu pitjor registre en una primera part en l’Eurolliga, i ha perdut per 66-51 a la pista del Fenerbahçe el partit ajornat de la 17a jornada. . El pitjor registre anterior eren els 23 punts contra la Cibona del curs 2004/05. El Madrid duia nou triomfs seguits abans de la desfeta d’avui. La defensa turca ha ennuegat els blancs, que divendres rebran el Barça en la 26a jornada. La direcció i el ritme imposat pel base senegalès nacionalitzat nord-americà Henry ha catapultat els locals en atac. Serà una bona oportunitat per al conjunt de Saras Jasikevicius (19-5), que passa un moment força més dolç que el rival, d’atrapar els blancs, que ara tenen un triomf més (20-4), en el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció