Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Una romanesa per a l'Olesa

El club té lligada Claudia Pop (1m85, 21), que prové de la lliga del seu país

Tot i que oficialment el club només ha fet públic els fitxatges del tècnic Xavi Tubau i de les jugadores Lorena Infantes, Laura Navarro i Olga Podkovalnikova, el cert és que l'Olesa va, de mica en mica, confeccionant la seva plantilla.

Així, a la incorporació imminent de l'alera del Senegal Aya Traoré (1m86, 27) –lligada de fa dies i que prové del Kranjska d'Eslovènia amb les que va fer 17,6 punts per partit–, s'hi ha d'afegir ara Claudia Pop. Pop (1m85, 21) és una alera romanesa que el club que presideix Jaume Sanmartí ja té emparaulada per a la temporada que ve, jugadora jove provinent del Satu Mare de la lliga del seu país. Actualment, Pop és amb la seva selecció prenent part en la fase de classificació per al proper europeu –en el grup B juntament amb Letònia, Sèrbia i Israel–, si bé el seu paper és residual –5,5 minuts i 2,3 punts en els quatre partits jugats–. Per contra, en les seleccions de formació, Pop ha estat sempre una referència ofensiva.

Així doncs coses, l'Olesa tindria confirmades o lligades a la base Infantes, a les exteriors Navarro, Traoré i Pop i a les interiors Podkovalnikova i Denti. Faltarien, doncs, una segona base, una quarta exterior i una pivot titular, lloc on tenien emparaulada Keke Carrier, si bé finalment la jugadora ha dit no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)