ACB

El Barça ja està avisat pel Baxi

Quarts. Els blaugrana han perdut els dos partits que han disputat enguany contra els manresans però avui (21.30 h, #Vamos) tenen l’obligació de no fallar per aspirar al primer títol de la temporada

El Barça comença avui la seva cursa pel que vol que sigui el seu primer títol de la temporada, després de perdre la supercopa i la lliga catalana. I el primer pas, gens senzill, és superar un Baxi Manresa que ja li ha guanyat dues vegades la partida aquest curs, tant en la Lliga Catalana, disputada al Nou Congost, on els de Pedro Martínez van ser els campions, i també en l’ACB, on van guanyar-los al Palau Blaugrana després d’una pròrroga. El partit serà el que tancarà la sèrie de quarts de final (21.30 h, #Vamos). Els manresans hi arriben amb molèsties físiques de Moneke i Bako i l’argentí Vaulet va donar positiu i no va poder viatjar amb l’equip. El respecte entre Jasikevicius i Pedro Martínez és molt gran, i tots dos equips mostren màxima confiança, amb el Baxi com a equip revelació.

La tercera sèrie de quarts es disputarà abans (18.30 h, #Vamos) entre el València de Joan Peñarroya i l’UCAM Múrcia de l’extècnic blaugrana Sito Alonso. Els murcians han estat aturats una setmana perquè tenien casos de covid-19 en la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)