ACB

El Barça va per feina i escombra el Baxi Manresa (107-70)

Els blaugrana desperten després d’un primer quart igualat i els de Jasikevicius es passegen cap a semifinals

El Barça ha escombrat el Baxi Manresa als quarts de final i ha esvaït qualsevol dubte després d’haver perdut els dos partits que havien jugat fins ara (107-70). Els de Jasikevicius jugaran demà la semifinal contra l’UCAM Múrcia (21.30h #Vamos), que ha eliminat el València (73-67).

El derbi ha arrencat amb un Baxi Manresa imposant un ritme altíssim en defensa i en atac, el seu ADN del curs. Tot i els dos triples inicials (6-2) els manresans han fet un parcial increïble de 0-16 (6-18). Però llavors el Barça ha auge tat el seu nivell defensiu, ha recuperat pilotes i ha deixat set minuts sense anotar el Baxi Manresa. La diferència però ha continuat rebent punts i 4 punts d’Abrines han situat la màxima del matx (50-37). El mallorquí ha tornat a jugar després de tot el curs KO perquè només havia jugat a la Lliga Catalana i a la Supercopa. Al descans, 52-42 amb Rolands Smits fent una defensa impressionant sobre el base manresà per no deixar-lo generar.

La sortida del vestidor del Barça ha estat explosiva amb un 7-0 i trencant el partit (59-42). Una nova pèrdua de Dani Pérez ha provocat una esmaixada d’Exum i dos triples més de Laprovittola i Mirotic han castigat encara més al Baxi (67-44). Els blaugrana han continuat el seu festival particular i un altre triple del base argentí ha agreujat la situació del derbi (88-53).