Eurolliga

L’Spar Girona cau contra el Landes, queda fora dels quarts i disputarà l'Eurocopa (70-78)

Gerro d’aigua freda per a l’Spar Girona, que es queda sense els quarts de l’Eurolliga (els hauria jugat  contra el Iekaterinburg) per la derrota a casa contra el Landes, un equip que no era superior però que malgrat no jugar-se res ha fet un partit molt més complet i, sobretot, encertat (8/16 triples). Les gironines aniran a parar a l'Eurocopa per disputar els quarts de final, però encara no es coneixen tots els rivals possibles.

L’Uni, desconegut en atac (4 assistències en tot el partit), ha abusat de les accions individuals i només després de recuperació amb un 10-0 al final mantenia l’esperança després de veure’s 18 avall amb el vuitè triple del Landes a l’inici del darrer quart (49-67).

A remolc

El parcial de 2-14 sorprenia l’Uni (6-14 a 6:30), inoperant en defensa (Roumy 2/2 triples) i desconnectat en atac després del previsible inici fulgurant (4-0 Gardner als 13 segons i Reisingerová encara al primer minut). Araújo per Burke a 4:11 (12-14) era la última rotació des del temps mort. Els tirs lliures (6/6), la posterior pressió i Drammeh eren la clau de l’empat (14-14 Flores). Fathoux de tres (3/4 visitant) i tir lliure reprenia la goma (14-19) per tancar el primer quart 17-22.

I gràcies

El tercer triple de Roumy amb l’Uni negat (0/7) i Chery al contraatac situaven el 17-27 al marcador i, entre el segon de Fathoux i Harmon molt fàcil a 6:39 la màxima es disparava 19-32. Flores de tres i Reisingerová i Burke a pilota recuperada reaccionaven per a les locals (26-32 temps mort visitant a 5:13). El triple de Mendy a 2:00 rescatava les grogues (33-39), més actives al darrere i que enfilaven el camí dels vestidors 35-39.

Descontrol

Chery castigant Gardner en defensa i Margarity recuperaven la barrera psicològica (41-51) i Julbe havia d’aturar-ho a 5:23 (43-53) després de possessió exhaurida. El cinquè triple de Roumy encenia les alarmes (43-56 a 5:01) i, el recurs gironí, eren accions individuals amb major o menor fortuna (48-58 Flores). Sense control del rebot (48-60 Margartity d’ofensiu) i amb pèrdues a la primera línia, Fathoux sola enfilava la màxima a 47,8 (49-62) i Chery a 15 amb el setè triple blau (7/11) per tancar el tercer quart (49-64).

Fons

Abega per obrir el darrer quart feia tocar fons a les grogues (49-67), Reisingerová es carregava amb 4 a la següent defensa d’anotar el 51-67 i Gardner a pilota recuperada en camp propi feia tot just el tercer triple gironí (54-68). La txeca cometia la cinquena a 6:15 (58-71) i Gardner a menys de cinc minuts i també en acció individual retallava distàncies (60-73).

L’enèsim triple canvi de Julbe servia perquè Gardner i Flores rebaixessin la desena a 3:15 (64-73) i entre les dues recuperaven la possessió per fer el 66-73. Una altra pilota recuperada acabava amb dues accions fallades per la base i, en la següent, Araújo d’ofensiu completava el 10-0 (68-73). Magarity tallava el parcial (68-75). Gardner a 1:15 mantenia l’esperança un altre cop després de recuperació (70-75) i de nou Magarity, d’ofensiu, mantenia el marge (70-77) ja al darrer minut.