Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Per nosaltres era un partit enverinat”

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, va admetre després de la derrota que havia estat un partit molt complicat d’afrontar per tot el que implicava una victòria –emparellament contra el Iekaterinburg– o una derrota –classificació per a l’Eurocopa, competició més assequible per a les jugadores: “Per nosaltres era un partit enverinat perquè des del nostre entorn ens arribava la idea que potser el més intel·ligent no seria guanyar.”

En aquest sentit l’entrenador va ser molt clar: “Vull esvair qualsevol mena de dubte sobre la preparació i la implicació de les jugadores i el cos tècnic per guanyar aquest partit i portar l’equip als quarts de final de l’Eurolliga per segona vegada consecutiva perquè no sabem, a més, si tindrem l’ocasió de tornar-ho a fer i soc incapaç de visualitzar on ens porta l’altre camí que ara agafarem.”

Amb tot, Julbe va assenyalar que el subconscient probablement va jugar una mala passada a les jugadores pel que significava la victòria i la derrota i això no va facilitar que l’equip fes el seu joc habitual: “No hem estat nosaltres i no només pel seu encert inicial, sinó perquè hem jugat a batzegades.” Julbe, en aquest sentit, es va excusar a l’afició per la imatge de l’equip en molts moments del partit: “Una cosa ha de quedar molt clara, les ordres eren molt clares des de dins. S’havia d’anar a totes, a guanyar aquest partit; però hem comès errors que no són típics de nosaltres, tot i que en alguns moments hem estat capaços de robar moltes pilotes i hem provocat 26 pèrdues en el rival.”

L’entrenador va assegurar que no s’havia trobat mai una situació tan rocambolesca com aquesta en què el premi per guanyar era enfrontar-se a un rival pràcticament imbatible. “Quan passin uns dies ho superarem perquè tinc un grup excepcional. Al final del partit, diguin el que diguin, tenia la mateixa cara de mala hòstia que sempre quan perdem.” En tot cas, considera que si el premi pel partit contra el Landes hagués estat la classificació per a l’Eurolliga 2022/23 s’hauria vist un equip molt diferent.

LA PREPARACIÓ

“Vull esvair qualsevol mena de dubte; nosaltres volíem guanyar avui”

EL SUBCONSCIENT

“Potser ens ha jugat una mala jugada perquè no hem estat nosaltres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)