Eurolliga

Shengelia, Grigonis, Lundberg i Voigtmann deixen el CSKA de Moscou

Segons un comunicat del club, “l’estat dels acords amb els jugadors es resoldrà quan es normalitzi la situació política i esportiva a Europa”

El CSKA de Moscou ha confirmat a través d’un comunicat que quatre dels jugadors de la plantilla, el georgià Tornike Shengelia, el lituà Marius Grigonis, el danès Iffe Lundberg i l’alemany Johannes Voigtmann, deixen temporalment l’equip i se’n tornen a casa seva. “L’estat dels acords amb els jugadors es resoldrà quan es normalitzi la situació política i esportiva a Europa”, s’afegeix en la nota informativa del club moscovita. Shengelia, l’exjugador del Baskonia de 30 anys, ja havia deixat ahir un missatge ben clar en el seu perfil de Facebook: “Resant per Ucraïna”. S’haurà de veure què passa amb el base canadenc Kevin Pangos, provinent del Cleveland Cavaliers i del qual es va anunciar el seu fitxatge dimecres, just el dia abans de l’atac de les tropes russes sobre Ucraïna.

Tres baixes al Zenit

També ha patit baixes, el Zenit de Sant Petesburg de Xavi Pascual, amb la marxa dels lituans Mindaugas Kuzminskas, Arturas Gudaitis i el nord-americà Shabazz Napier.

De moment, l’Eurolliga obliga els tres equips russos –CSKA, Zenit i Unics– a jugar els seus partits de casa en territoris neutrals, però no els ha expulsat de la competició. Amb tot, ja hi ha clubs com el Zalgiris que han mostrat la seva negativa a jugar contra aquests tres equips, ni que sigui en camps neutrals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)