ACB

Nou recital ofensiu del Baxi al Nou Congost (99-89)

El Baxi mantindrà una setmana més el tercer lloc a la lliga (15-7) després d’un altre festival a casa, aquesta vegada contra el Fuenlabrada (99-89), que ha vist com li passava un tren per sobre just quan s’ha posat al davant en el marcador (79-84) a cinc minuts del final. Amb la baixa de Bako, Sima i Moneke s’han hagut de multiplicar sota els taulers però han estat els jugadors exteriors (11 de 20 triples) els que han sentenciat el rival, sobretot en els minuts finals en què Dani Garcia, Thomasson i Dani Pérez (2) han encadenat cinc triples determinants.

En la primera part l’equip ja ha arribat a dominar de 15 punts, sobretot després d’una sortida en tromba (31-19) però els visitants han reaccionat de la mà d’Emenago, Samar, Meindl i Alexander. Amb tot, la benzina dels madrilenys s’ha esgotat davant la força no només dels tiradors sinó de Moneke (14 punts i 10 rebots). Thomasson (17 punts) ha estat el màxim anotador i Maye, jugant a estones defals center també ha fet mal amb els seus tirs exteriors.

L’equip reprèn dilluns la Champions League amb un duel contra el Treviso a Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)