ACB

El calendari fa pujada

Bàsquet. El Baxi encadena visites a la Fonteta, la pista del Darüssafaka i el WiZink Center que posaran a prova la seva força

Emocions fortes a Manresa. L’equip revelació de la temporada es posa a prova en una de les seves setmanes més exigents. El Tourmalet comença aquest vespre a la Font de Sant Lluís (20.30 h) contra un rival, el València, que no es pot permetre una altra derrota després de perdre a Badalona. És un duel directe ja no pel play-off sinó per un dels quatre primers llocs. El Manresa és tercer (15-7) i una victòria a València li facilitaria un coixí de seguretat contra els de Peñarroya (13-8), que en la primera volta ja van exhibir el seu talent al Nou Congost (69-89). Pedro Martínez té el dubte de Valtonen un cop ja ha recuperat Bako en el joc interior. Dimecres l’equip viatjarà a Turquia per jugar contra el Darüssafaka a la Champions League i l’equip rematarà la setmana a la pista del líder de l’ACB, el Real Madrid. Quin en dona més?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)