ACB

El Baxi Manresa es queda a un pas d’assaltar la Fonteta (90-85)

Els manresans s’han desinflat al tram final (85-83) amb un Rivero desequilibrant en moments claus

El Baxi Manresa s’ha quedat a un pas de fer esclatar la Fonteta de Sant Lluís però al tram final l’encert de Rivero ha acabat de decantar la balança (90-85). Els manresans mantenen un triomf d’avantatge als valencians però els de Joan Peñarroya, sense Claver, els han guanyat el basket-average perquè al Nou Congost també els van guanyar de 20 punts (69-89). Moneke (24 punts) ha estat massa sol en el Baxi.

Els manresans han topat inicialment amb un Hermannsson molt inspirat que ha donat avantatge als valencians (13-8). Però l’entrada a pista de Moneke ha canviat absolutament el matx perquè el jugador ha fet tres minuts de fantasia amb 12 punts seguits i 18 de valoració amb un 3/4 de dos, 1/1 triple, 3/3 lliures i 4 rebots. El Baxi s’ha situat per davant (17-18). Però l’entrada de nou de Hermannsson després de la segona falta de Dimitrijevic ha servit per encadenar un parcial de 10-0 (27-18). La diferència sobretot era en l’encert exterior on el Baxi portava 1/7 i el València un 4/7. Però tot i així els del Bages han anat retallant la diferència per igualar el matx al descans (50-46).

Al tercer quart un triple de Dani Pérez ha posat per davant el Baxi (52-53). El frec a frec en el marcador s’ha mantingut fins a menys de dos minuts pel final (85-83). Però l’explosió de Rivero ha estat desequilibrant mentre el Baxi ha errat les últimes possessions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)