Lliga femenina

L’Avenida, a la final de copa amb el triomf sobre el Gernika 72-56

L’Avenida jugarà la final de la copa aquest diumenge (16.30 h) contra el vencedor de l’Spar Girona - València, després de caure en semifinals en l’anterior edició eliminat per l’Uni. El Gernika estava a 5 punts a 7:58 per acabar (52-47 Higgs) i a 7:24 (54-49 Rosó) però entre les suspensions de Domínguez i sobretot el primer triple de Copper la diferència arribava a la barrera psicològica (59-49). Dos tripls seguits de Karlie Samuelson són els que acaben enfonsant les opcions del conjunt basc (67-52). Leo Rodríguez amb 14 punts en 17:18, sortint des de la banqueta castellana, és la màxima anotadora del partit i la líder en valoració (16).

“Teníem clar que volíem anar de menys a més i anar creixent durant els 40 minuts” diu Andrea Vilaró. Roberto Íñiguez diu que l’Uni té la millor plantilla de la copa i que no té preferències pel rival en la semifinal perquè té molts amics a València i a Girona. “No pots guanyar una copa amb set i hem estat un mes i mig amb set i guanyàvem” apunta el vitorià sobre els efectius amb què compta, deu jugadores en aquesta semifinal. “Som un equip que si una jugadora destaca se’n va, som el tercer pressupost de la lliga encara que la gent no s’ho cregui. Volem guanyar sempre i hi ha una pressió afegida que costa”.

“És molt important tornar a la final, l’any passat se’ns va escapar de les mans i volem demostrar que volem seguir estant a dalt, amb confiança, i ens reforça com a grup. Tenim ganes de guanyar el títol” apunta Andrea Vilaró.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)