FIBA Champions

El Baxi Manresa fa un primer quart històric i enfonsa l’Unicaja (86-63)

Els manresans han deixat els malaguenys sense anotar cap tir de camp amb un 0/22 llançaments

El Baxi Manresa ha superat l’Unicaja (86-63) i situa l’1-0 a l’eliminatòria dels quarts de final en una sèrie al millor de tres enfrontaments. Els manresans han fet un primer quart que passarà a la història perquè els malaguenys no han fet cap cistella en joc fent una sèrie de 0/22 tirs. El Baxi Manresa ha agafat 25 punts de renda en els primers 10 minuts (29-4) i ha deixat el partit sentenciat davant un Unicaja enfonsat i sense capacitat de reacció. Dimarts vinent, al pavelló Martín Carpena (20.30h), els de Pedro Martínez tindran l’oportunitat d’aconseguir el bitllet per la final a quatre que es disputarà a Bilbao del 6 al 8 de maig.

El Nou Congost ha estat testimoni d’un altre partit per recordar perquè els manresans han desenvolupat uns primers 12 minuts de fantasia agafant 29 punts de renda (33-4). A partir de llavors els manresans han sabut gestionar la renda amb un gran joc col·lectiu i amb un Nou Congost entregat. També ha pogut debutar el manresà Toni Naspler (11/07/2003) als últims 52 segons on ha donat una assistència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)