ACB

El Baxi talla la ratxa de set triomfs seguits de la Penya (95-91)

Els manresans han dominat des del salt inicial on han començat amb un 16-0 inicial increïble

El Baxi Manresa s’ha pres la revenja del partit de la primera volta a Badalona on va perdre de 44 punts i ha superat a la Penya (95-91), qui portava set victòries seguides, a qui empata a la classificació i també amb el València que ha perdut a Bilbao.

Els manresans han sortit llançats igual com dimarts contra l’Unicaja i han agafat, en un tancar i obrir d’ulls, una diferència de 16 punts (16-0). A partir de llavors la Penya ha estat un voler i no poder perquè els manresans han estat amb molta més intensitat, agressivitat i bona rotació de pilota que no pas la Penya. Tot i que la sensació és que els verd-i-negres estaven reaccionant la realitat és que el Baxi ha tingut sempre el partit controlant arribant a agafar 17 punts de renda (49-32). Al descans 49-34.

Al tercer quart la Penya ha millorat gràcies a un Tomic dominador dins la pintura. Però els badalonins amb 53-45 o 55-47 ha tingut tres triples lliurats per posar-se dins el matx però els ha fallat (4/21) i el Baxi ha castigat el seu rival amb dos triples seguits de Maye i Francisco que ha tornat a llançar els manresans (71-58). Al darrer quart s’ha mantingut la dinàmica amb un constant intercanvi de cistelles. Però Feliz, al tram final, ha volgut posar emoció i amb 28 punts i una exhibició ha anotat un triple que ha posat tensió (89-87 a 23,5 segons pel final). Però llavors Thomasson (13/13 lliures) ha sentenciat amb quatre tirs lliures decisius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)