ACB

Musa sentencia el Baxi a 13 segons pel final (98-94)

A 28 segons per acabar Maye ha fallat dos de tres lliures per empatar el matx

El Baxi Manresa continua de pega en els seus desplaçaments a Galícia. Si fa 15 dies va perdre a la pista de l’Obradoiro a la pròrroga, ara ho acaba de fer a Lugo en un final d’infart (98-94).

Els de Pedro Martínez han arrencat amb un Baxi Manresa en la línia d’aquesta temporada amb una confiança absoluta i amb Dani Pérez liderant en la direcció (11 punts). Els manresans han agafat un coixí però al segon quart el domini en el joc interior del Breogán amb Mahalbasic (9 punts) juntament amb una ratxa de quatre triples seguits i un Musa a tot arreu (9 punts i 7 rebots) per marxar al descans dominant (53-49). Els de Pedro Martínez però no han estat intensos al darrera.

Al tercer quart ha arrencat amb un 6-1 (59-50). Un triple de Valtonen ha tornat a posar emoció (59-53) però Musa ha respòs de nou (62-53). La diferència s’ha anat mantenint fins al tram final Però quan semblava més tocat el Baxi Manresa (87-81) un triple i una cistella de Thomasson ha donat vida (87-86). En un final d’infart u triple increïble de Maye a 40 segons pel final (94-93) i una falta forçada en el llançament triple del mateix Maye. Però el nord-americà ha fallat dos dels tres lliures per empatar el matx (96-94) a 28 segons pel final. Musa ha rebut una falta a 13 seons per acabar i aquest no ha perdonat des del tir lliure (98-94).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)