ACB

El Baxi continua fent més gran el seu miracle (103-93)

Els manresans, que tenien les baixes d’última hora de Vaulet i Francisco, han perdut per lesió a Pérez

El Baxi Manresa ha superat l’UCAM Múrcia en un nou recital dels manresans (103-93) que avui han tornat a fer un pas més en el seu miracle superant tots els obstacles. Abans de començar el matx s’han confirmat les baixes de Vaulet i de Francisco i, en el primer temps s’ha lesionat Dani Pérez amb un esquinç al turmell. Però tot i això els manresans han fet un recital de joc i sobretot de confiança i es mantenen amb el València, amb el Tenerife i el Joventut en la lluita per ser cap de sèrie als quarts de final. Thomasson s’ha multiplicat per establir el seu rècord anotador (33 punts).

El Baxi ha sortit llançat com tot el curs amb una intensitat brutal i agafant ja ràpidament més de 10 punts de renda (22-10). En un festival ofensiu sense precedents els manresans han anat eixamplant la diferència fins els 16 punts abans del descans (36-20) anul·lant el joc dels murcians. El Manresa ha trencat el seu rècord històric a l’ACB en punts anotats en un quart (36) i també en els primers 20 minuts (56). Al descans dominaven amb autoritat (63-49). Pedro Martínez, a més, ha fet debutar a l’ACB a dos joves com Sangia i Naspler (22 minuts a pista per la falta de Dani Pérez i de Dani García), que ja havia debutat a Europa.

Als segons 20 minuts el Manresa no ha baixat mai el nivell de joc i tot i que els murcians han estat capaços de posar-se a 10 punts (86-76) en cap moment els manresans han perdut el control del matx perquè tampoc ha perdut pilotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)