ACB

Pensant en el Bayern

Bàsquet. ACB. El Barça rep (18.30 h) el Tenerife, que vol consolidar el tercer lloc, amb els de Saras pensant en el duel a Munic; el Baxi, sense bases, té un desplaçament difícil (17 h) a Vitòria

El Barça rep avui (18.30 h, Movistar) el Tenerife, un equip empatat a victòries amb el València, el Baxi Manresa i el Joventut en la tercera posició. El partit arriba en mal moment enmig de l’eliminatòria d’Eurolliga contra el Bayern. Els canaris, amb Huertas i Shermadini, han recuperat les sensacions irregulars de mitjan temporada i estan en un moment òptim. A més, ja tenen el bitllet per disputar el 6 de maig la semifinal de la FIBA Champions League contra el Galil Holon d’Israel en una competició en què també hi és el Baxi Manresa, que jugarà l’altra semifinal contra el Ludwigsburg alemany. Els manresans afronten avui (17 h) una difícil visita a la pista del Baskonia, que està lluitant pel play-off. Ara mateix té les mateixes victòries que el Gran Canària i tenen un triomf més que l’UCAM Múrcia. Els tres equips s’estan jugant dues places. Pedro Martínez té un repte majúscul perquè no pot comptar amb els bases Dani Garcia, Dani Pérez i Francisco, de manera que haurà de jugar molts minuts el jove del planter Toni Naspler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)