ACB

El Baxi Manresa es classifica pel ‘play-off’ de la lliga tot i la derrota

Els manresans perden per 107-85 a la pista del Baskonia

El Baxi Manresa s’ha classificat pel play-off de la lliga ACB tot la derrota a la pista del Baskonia (107-85). El conjunt manresà tornarà a estar entre els vuit millors de la competició. És e cinquè equip que es classifica i h ha fet quan falten quatre jornades pel final de la fase regular.

El Manresa ha perdut clarament per 107-85 a la pista del Bitci Baskonia e un partit on ha resistit durant 25 minuts. Els manresans tenien la baixa dels seus tres bases i en el tercer quart ho han notat en la direcció de l’equip. Thomasson ha sigut el màxim anotador dels manresans amb 24 punts.

El Manresa ha estat per davant en l’inici del partit (0-4 i 7-11), però el Baskonia ha igualat el ritme alt de joc dels visitants i ha arribat a final del primer quart amb avantatge (24-21). En el segon període el conjunt basc ha ampliat la seva avantatge fins als set punts (44-37). Els manresans han continuat treballant i amb Maye –quatre triples–, i Thomasson –14 punts–, encertats en atac han arribat al descans amb un punts d’avantatge, 47-48.

El Baskonia ha sentenciat en el tercer quart, primer s’ha posat per davant i després s’ha distanciat clarament, arribant als 17 punts de marge (77-60) davant un Manresa que ha començat a notar la baixa dels seus bases en la direcció de l’equip. Els darrers deu minuts no han tingut història, els bascos han arribat als 22 punts com a màxima avantatge en diferents ocasions i han situat l’average particular als seu favor.