ACB

El Baxi, sense bases, cedeix contra l’encert del Betis (96-102)

El Baxi Manresa ha cedit a casa contra el Coosur Betis (96-102) abans de la final a quatre de la Champions en un partit en què l’absència d’un director de joc clar ha estat determinant. Sense Dani Pérez, Dani Garcia i Francisco, Pedro Martinez ho ha provat amb el jove Naspler però la major dels minuts Thomasson ha hagut de fer de base i escorta al mateix temps i això ho ha aprofitat l’equip visitant, un dels més en forma de la lliga.

Evans (28 punts i 10 assistències) ha estat un malson per a la defensa manresa, que en l’últim quart ha provat la zona sense èxit. L’encert en els triples (12 de 25) i també en els tirs lliures (18 de 18) ha estat difícil d’igualar tot i que l’equip ha donat resposta en alguns minuts de mateix Thomasson (16 punts) i Moneke (17 i 9 rebots), que s’ha perdut alguns minuts determinants per culpa de les faltes. En els minuts finals el Baxi ha intentat capgirar la situació amb triples de Maye i Thomasson (96-98) però una discutida falta antiesportiva ha deixat l’equip sense capacitat de fer un pas més.

Amb la derrota l’equip fa un pas enrere en la lluita pel tercer lloc (19-12) contra el Joventut (20-10) i el València (20-10).