NBA

Ja Morant falla el tir guanyador i els Warriors s’avancen

Els Bucks han recuperat el factor pista després de vèncer a Boston

Els Warriors han recuperat el factor pista tot i l’expulsió de Draymond Green i de jugar davant 17.d794 espectadors. Els californians han guanyat a Memphis en un final d’infart (116-117) on Ja Morant ha errat el tir guanyador. Espectacular Jordan Poole amb 31 punts i 5/10 triples mentre Stephen Curry (24) no ha tingut el seu millor partit. Klay Thompson, que ha errat dos tirs lliures a 5 segons pel final, havia anotat abans dos triples determinants.

Els vigents campions Bucks han llançat un avís a Boston on han guanyat el primer assalt de la semifinal de la Conferència Est contra els Celtics (89-101). True Holiday ha estat l’estrella del matx amb 25 punts i 9 rebots ben secundat per Antetokounmpo qui ha fet un triple doble (24 punts, 13 rebots i 12 assistències). Els de Boston han fet una sèrie de 18/50 triples, molts més tirs que de dos (10/34). Jayson Tatum ha acabat com a màxim anotador amb 21 punts amb 4/9 triples.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció