ACB

El Baxi torna a l’ACB amb Brancou

Bàsquet. ACB. Visita la pista de l’Unicaja (20.30 h), a qui va eliminar en la FIBA Champions League mentre la Penya rep l’Obradoiro (18 h) i pot assegurar-se ser cap de sèrie en els quarts

El Baxi Manresa torna avui a l’ACB (20.30 h, Movistar) després de l’èxtasi viscut en la FIBA Champions League de Bilbao. Visita la pista de l’Unicaja, on va guanyar en els quarts de final de la competició europea fa tres setmanes. El manresans, ja classificats per al play-off, encara no saben en quina posició acabaran però ja no poden ser caps de sèrie. Els de Pedro Martínez han incorporat per al final de la temporada Papi Brancou, ex Barça que estava jugant en el Frankfurt Skyliners alemany a les ordres de Diego Ocampo –fins que va ser destituït– i amb qui ha perdut la categoria. El senegalès Brancou (1,91 m, 23 anys) ha fet unes mitjanes de 10,6 punts, 3 assistències i 2,3 rebots.

Festa major a Badalona

La Penya rep l’Obradoiro (18 h, Movistar) en un partit que li pot servir per assegurar ser cap de sèrie en els quarts de final. L’Obradoiro s’està jugant no caure en zona de descens. Els verd-i-negres, que estan de festa major, tindran molt suport de l’afició perquè no és laborable a la ciutat i perquè hi ha la presentació dels equips de base i el reconeixement al júnior campió de Catalunya i d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)