ACB

El Baxi Manresa s’exhibeix, de nou, a Màlaga (95-100)

Ha tornat a guanyar al Martin Carpena com ja ho havia fet als quarts de la FIBA Champions League

El Baxi Manresa sense el lesionat Francisco, continua meravellant i, després de perdre la final de la FIBA Champions League, ha tornat a demostrar a l’ACB que no li ha passat factura. Els manresans han escombrat de la pista a l’Unicaja (95-100) tot i la remuntada final dels malaguenys. La part negativa han estat les lesions de Thomasson -turmell- i Brancou -genoll dret-.

Els malaguenys no han estat capaç de frenar el potencial del Baxi Manresa que, amb 12 assistències, ha estat capaç de moure bé la pilota, fer una bona circulació i trobar bons tirs. El Baxi, amb Thomasson (10 punts) i Sima (10) dominant en el perímetre i a la pintura, han agafat 11 punts de renda (31-42). Quan semblava que reaccionava l’Unicaja llavors ha aparegut Moneke per tornar a eixamplar la diferència amb 15 punts del nigerià. Al descans 42-52.

Al tercer quart els manresans han trencat el partit amb un parcial de sortida de 0-14 amb un joc ràpid i elèctric (42-66). Pedro Martínez ha fet debutar el seu darrer fitxatge Papi Brancou mentre s’ha lesionat Thomassson al turmell tot i no ser greu. Els malaguenys, tot i fer un 6/8 triples en el tercer quart, no n’han tingut prou per tornar a entrar en el partit tot i la remuntada que han fet que s’acostessin a tres punts (95-98) a 7 segons pel final però una antiesportiva ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)