EBA

Jaume Solé, primer fitxatge del Sol Gironès Bisbal Bàsquet

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet fitxa Jaume Solé (1,95 m, 1991) per al proper curs, el tercer del club del Baix Empordà a la lliga EBA. Solé arriba procedent del Mataró, on ha jugat les cinc anteriors temporades, i du 10 anys a les competicions FEB perquè abans havia jugat amb el Granollers, també a EBA, i amb L’Hospitalet, on va estar un curs a la LEB Plata abans de fitxar per l’equip del Maresme.

10,4 punts, 4,8 rebots, 1,8 assistències i 11,5 de valoració en 22:32 són les estadístiques que ha acreditat aquest darrer exercici en 20 partits amb el tercer de la classificació (16-6) en què el seu proper equip acabava cinquè amb 13-9.

La incorporació de Solé i les renovacions de Xevi Torrent, Èric Jiménez, Pau Soler, Isaac Valera, Xavi Montalat, Marc Mateu, Guillem Planas i Dídac Poch fan que el club busqui, a més del tècnic que rellevi Cesc Senpau, dos fitxatges més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)