Lliga femenina

Ariadna Pujol complirà la sisena temporada a La Seu d’Urgell

És la primera renovació pel curs vinent i una peça amb experiència pel nou tècnic Jordi Acero

La mataronina, i capitana de l’equip, renova un cop més el seu compromís amb Cadí La Seu i afrontarà la seva sisena temporada al Palau d’Esports. En cerca de seguir trobant les millors sensacions a pista després d’un passat estiu sense treball a causa d’una intervenció al genoll, Ariadna Pujol afronta amb ambició, personal i col·lectiva, el curs vinent. “Vull seguir demostrant com sóc com a jugadora i com a capitana, en tinc moltes ganes” declara la jugadora de Cadí La Seu. Parlant sobre els objectius de l’any vinent afegeix que “tornar a fer una temporada com la que hem viscut és molt difícil. No obstant això, amb esforç, caràcter i sent un equip els resultats arribaran”. Pep Ribes, director esportiu de Cadí La Seu, afirma que la renovació de l’Ariadna Pujol “era un objectiu principal i primordial per seguir mantenint la identitat d’equip i de club. La capitana és el punt referent en un equip i és molt important tenir continuïtat en aquest aspecte també”. Hi destaca també l’innegociable “energia competitiva” i reafirma la seva confiança amb la jugadora dient que “l’Ariadna Pujol tornarà a ser l’Ariadna Pujol la temporada vinent perquè no hi haurà cap fil, en mode de molèsties o lesions, que trenquin la seva gran capacitat de treball i progressió”.

Per la seva part, Jordi Acero també valora molt positivament la renovació d’una Ariadna Pujol que “és molt important per l’equip en aquestes últimes temporades”. També parlar sobre “l’any complicat a causa de la intervenció a la qual es va sotmetre” però que està “segur que tornarem a veure la seva millor versió i sumarà en molts aspectes dins l’equip”. L’entrenador de Cadí La Seu també parla dels grans “intangibles” que té l’Ariadna Pujol: “A nivell de vestidor és una jugadora que sempre suma, que sempre mira per l’equip i té el vestidor unit”. I finalitza assegurant que “l’afició i el Palau estan molt contents de tornar-la a veure amb la samarreta de Cadí La Seu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)