ACB

Mirotic lidera el Barça que recupera el factor pista (77-83)

Els blaugrana han anat des del salt inicial i fins al final per davant en el marcador

El Barça ha tret el seu potencial (77-83) a Badalona davant de més de 10 mil espectadors i s’ha tornat a avançat a l’eliminatòria (2-1). Divendres hi haurà el quart partit de la sèrie. Si guanya la Penya forçarà el cinquè i definitiu partit al Palau Blaugrana. Si guanya el Barça s’assegurarà el bitllet per a la final.

El matx ha començat amb un Barça llançat amb màxima intensitat defensiva i ofegant a la Penya (9-19). Laprovittola, amb sis puat un malson. Però la Penya ha reaccionat des del triple de Vives (19-23). Els de Duran han continuat a remolc (21-28) però els verd-i-negres han mostrat els seus millors minuts (29-30). El Barça ha reaccionat amb tres triples de Kuric i dos de Mirotic. El nord-americà portava una sèrie de 0/20 en els últims partits (31-39). La diferència s’ha mantingut fins el descans (36-46).

Higgins (10 punts), que s’havia quedat fora de la convocatòria en el segon assalt, ha marcat el ritme del Barça. Però un triple de Willis i una cistella de Tomic han tornat l’emoció a l’Olímpic (45-48). Willis, amb 11 punts en aquest tercer període, ha mantingut a la Penya dins el matx abans del darrer quart (56-61). Els blaugrana però sempre han tingut el partit controlat mentre els verd-i-negres han anat a remolc sense l’encert necessari en el tir exterior (60-70). La Penya però ha retallat la diferència (65-70) però no ha aprofitat que Sanli estava eliminat per faltes i a Tomic l’estava defensant Smits. La jugada clau ha estat a 3:22 pel final quan Willis ha errat un triple sol i en el contracop Mirotic, també sol, no ha fallat el triple i ha sentenciat (65-75). Tot i així els verd-i-negres han tornat a treure caràcter (70-75). Però ha tornat a aparèixer Mirotic per fer una cistella d’estrella. Tot i això amb 74-77 Calathes ha anotat un triple a 40 segons pel final (74-80).