Lliga femenina

Júlia Soler és el primer fitxatge del Cadí per la propera temporada

El curs passat va jugar com a cedida per l’Uni Girona i ara s’ha desvinculat del conjunt gironí

L’AE Sedis Bàsquet i Júlia Soler han arribat a un acord per continuar plegats la propera temporada i la jugadora banyolina és el primer fitxatge de la temporada 2022/23. Júlia Soler (Banyoles 2001) va arribar a l’equip urgellenc a meitat de la temporada passada cedida per l’Uni Girona. De cara a la propera temporada la banyolina ha acordat la finalització del seu contracte amb el conjunt gironí i s’ha incorporat de nou al Cadí la Seu, ara com a jugadora del club i ha fitxat per una temporada.

“En aquesta mitja temporada que he pogut estar aquí he vist que és un lloc ideal per seguir creixent, i això és el que vull” afirma la nova jugadora blanc-i-blava. L’entrenador de Cadí La Seu, Jordi Acero, es mostra satisfet amb l’incorporació i afirma: “des del primer segon es va identificar molt amb l’equip, les companyes, el club i la ciutat”, i afegeix “té moltes ganes de créixer i seguir millorant”.

Júlia Soler és la quarta jugadora de l’equip del Cadí per la propera campanya després de les renovacions de Ariadna Pujol, Laura Peña i Montse Brotons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)