ACB

El Llemotges i el VEF Riga, primers rivals

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi ja coneix dos dels seus tres rivals en la lligueta inicial, on també podria entrar el Bamberg

El Baxi Manresa, finalista de l’última edició de la FIBA Champions League, ja sap els seus rivals en la lligueta inicial. Els manresans han quedat enquadrats en el grup F juntament amb el Llemotges i el VEF Riga letó. El tercer rival sortirà d’una prèvia en què hi ha el el Brose Baskets Bamberg alemany (gran favorit), el Norrköping suec, el Budivelnyk ucraïnès –que en principi no havien de jugar pel conflicte que hi ha al seu paí– el Yilli kosovar, el Benfica portuguès i el Keravnos xipriota. Els quatre equips del grup disputaran una lligueta i el primer passarà directament a la següent lligueta. El segon i el tercer classificats disputaran una eliminatòria per passar fase i el quart classificat quedarà eliminat. D’altra banda, el Tenerife, el vigent campió de la competició, jugarà contra el Vílnius Rytas; el Peristeri grec –que entrenarà una llegenda com Spanoulis– i l’israelià Bnei Herzilya debutaran en competició europea. El Breogán jugarà la fase prèvia contra el Zeleznik serbi per entrar en les eliminatòries prèvies. L’Unicaja jugarà la fase prèvia a semifinals el 21 de setembre contra el Den Bosch belga o el Siauliai lituà i, si passa, la final contra tres equips modestos.

La Penya, en el sorteig

Aquest migdia, a l’edifici Mediapro de Barcelona (13:15 h) es farà el sorteig de l’Eurocopa del curs vinent. El Joventut, que va caure en els vuitens en l’última edició, parteix com un dels favorits. La competició tindrà dos grups de deu equips cadascun que faran una lligueta. Passen fase els vuit primers de cada grup. A la Penya li tocarà segur el Cedevita, el Venècia, el Frutti Extra Bursaspor o el Lietkabelis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)