Lliga femenina

Laia Raventós renova un curs més a La Seu d’Urgell

Ha fet unes mitjanes de 7,8 punts, 2,1 rebots i 2 assistències de mitjana en 21 minuts de joc

La jugadora de Santa Eulàlia de Riuprimer ha renovat al Cadí La Seu i el tècnic Jordi Acero ja compta amb 11 jugadores: Laura Peña, Elise Ramette, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Paula Strautmane, Taylor Koenen, Georgina Bahí, Bojana Kovacevic, Montse Brotons i Jewel Tunstull. Raventós afirma estar “molt i molt contenta” per la seva renovació amb Cadí La Seu. Valora molt el fet que viurà la seva tercera temporada a l’equip, un fet que “no s’hauria imaginat”, i confirma que “de seguida vaig dir que sí en quant va sortir l’oportunitat”. Laia Raventós basa la seva continuïtat en tres pilars fonamentals: “La ciutat, crec que des del principi m’han acollit molt bé i tenim una afició espectacular, el cos tècnic i tot el club han estat claus perquè prengués aquesta decisió”. Finalitza animant a l’afició perquè “segueixin omplint el Palau tal com estan fent per sentir la seva força” en una nova temporada que afronta amb “moltes ganes”.

“La Laia Raventós realment era una jugadora que teníem entre cella i cella des que va marxar als Estats Units. Quan va tornar vam aconseguir un contracte de dues temporades i era un desig, ja des d’abans de començar aquesta passada temporada, de renovar-la. Veient com ha anat tot plegat, ara ja és una realitat que ens fa molt contents i que continuarà donant moltíssimes coses a aquest equip i club”. Aquestes declaracions de Pep Ribes, director esportiu de Cadí La Seu, defineixen en gran part la satisfacció que sent el club després de fer-se efectiva la renovació de Laia Raventós per aquesta pròxima temporada. La defineix com “una jugadora amb un talent excepcional per aquest esport”. Finalitza valorant la seva gran progressió en aquests dos anys dient que “teníem clar les seves condicions, qualitats i talent de bàsquet apareixerien segur en algun moment” i que la Laia es va mostra com “la jugadora que és i com la que vindrà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)