ACB

Martín “És de justícia que la copa es faci a Badalona, pel que ha fet la ciutat pel bàsquet”

Es presenta la copa del rei 2023

La copa del rei 2023 s’ha presentat al nou Hotel Marina Badalona amb la presencia de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i del president de la ACB, Antonio Martín. Aquesta competició del KO entre vuit equips es disputarà en el Palau Olímpic de Badalona del 16 al 19 de febrer del 2023. Antonio Martín ha manifestat durant la presentació: “és de justícia que es faci la copa aquí pel que ha fet Badalona pel bàsquet”. Per la seva part Rubén Guijarro ha comentat: “tenir la copa a Badalona és una injecció d’orgull per la ciutat”. Antonio Martín, com a exjugador del Madrid, no ha volgut entrar a valorar l’adeu del tècnic Pablo Laso del Madrid.

També han estat convidats a la presentació l’entrenador del Baxi Manresa Pedro Martínez, i els jugadors Joel Parra, del Joventut, i Anna Cruz, del Casademont Saragossa. La Minicopa, que jugaran els equips infantils de cada club participant en la copa, es disputarà en el pavelló de Llefià, un dels barris de la ciutat. Es posaran llançadores des del centre de Badalona.

L’última vegada que la copa es va jugar a Badalona va ser l’any 1984, fa 38 anys, i llavors només la van disputar quatre equips, i no vuit com ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)