ACB

El ‘serial Oriola’, en el tram final

Futur. El Barça i el pivot de Tàrrega es van citar ahir per assolir un acord i no haver d’arribar a la setmana vinent, quan comença la pretemporada el Barça, amb el seu cas obert

Ni Saras Jasikevicius vol dilluns, a l’inici de la pretemporada, Pierre Oriola ni el pivot de Tàrrega vol haver d’anar a passar dilluns la revisió mèdica del Barça –els entrenaments començaran oficialment dimarts–. És per això que Oriola i el Barça es van citar ahir per intentar tancar un acord per desvincular-se. Sobre la taula hi havia la proposta del Barça, que era pagar-li la diferència del que li pugui pagar el seu nou equip –serà el Bàsquet Girona– de la fitxa que té signada amb el Barça aquest pròxim curs. Oriola té un segon any de contracte però s’estudiaria l’estiu vinent. Però la proposta del jugador per sortir era cobrar sencers els dos anys o bona part de la fitxa dels dos cursos, cosa que el Barça no accepta. En les pròximes hores es farà públic l’acord de desvinculació i es podrà fer oficial la seva arribada a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)